Megatrade har høj leveringssikkerhed trods udfordringer i leveringskæden

Mange af vores leverandører har fuldt belagt produktionskapacitet og samtidig udfordringer med leverance af råvarer, hvilket betyder forlængede leveringstider.

Megatrade køber lager op på mange varer og håber derigennem at vores kunder ikke mærker forsinkelser i samme grad som vi selv gør. Vi ser at vores leverandører i både Europa og resten af verden har disse udfordringer, dog er der den næste periode en særlig udfordring med varer fra Kina.

Nultolerance politikken vedr. COVID19 i Kina med tilhørende hårde nedlukninger uden varsel giver udfordringer i logistikken.

Derudover står vi foran det kinesiske nytår som falder i slutningen af januar - officielt fra 21. Januar til 28. Januar, men i praksis fra 16. Januar til 8. Februar.

Vi kan forvente, at der skal kæmpes for at få plads på fragtskibe fra Kina allerede fra jul / nytår – så det er allersidste chance for at placere ordrer, hvis vi skal nå at få mere afsendt fra Kina inden det kinesiske nytår.

Vores søsterselskab vil gør deres yderste for at få vores ordrer i havnen, inden de lukker ned i uge 2, herefter vil der være omkring en 6 ugers pause før næste sendingen vil afgå.