Firmaprofil

Siden starten af 1974 har vi samlet på stærke og gode leverandører og har i mange år
haft eneforhandlingen af EMKA og Protex produkter i Danmark

Totalløsninger til industrien

Fokus på individualitet

Da vores kunder kræver flere og mere individuelle løsninger, har vi fokus på at tilbyde kundespecifikke løsninger med udgangspunkt i vores omfangsrige produktkatalog med mere end 10.000 forskellige produkter. Vores kunder udvikler konstant deres forretning og vi udvikler os sammen med dem. Selvom vi ekspanderer konstant, så formår vi at bibeholde vores ”nede på jorden” traditionelle service, som stadigvæk er kernen i vores forretning.

Det er tilgangen til opgaven, der gør forskellen

Vi kender til vores kunders brug af vores produkter, og forstår bedre end nogen andre, hvad og hvor vores produkter benyttes. Vi er stolte af at være en udvalgt partner til en konstant udviklende industri. Megatrade er ISO9001 certificeret og vi tilbyder vores produkter direkte fra vore egne lagre i Danmark.

Vi er vilde med vores kunder

Sammen med vores kunder fokuserer vi på at finde simple, kreative og kostreducerende løsninger, og i denne proces bruger vi vores store viden og vores stærke kontakter i vores globale netværk af leverandører.

Vi skaber værdi

Megatrade’s udviklingsafdeling er en vigtig del i samarbejdet med vores kunder. Først får vi sammen defineret kundens behov, hvorefter vi bruger vores erfaring og viden til at finde den bedste og mest kostoptimerede løsning. Kræver løsningen, at vi udvikler et nyt produkt, så har vores udviklingsafdeling al den ekspertise, som kræves af en rigtig partner. Vi bruger selvfølgelig 3D printning som et professionelt værktøj, så vi kan vise kunderne den specifikke løsning, før vi igangsætter en bindende produktionsproces, som ellers kunne blive unødigt dyr og lang. Vi bruger også 3D printning til at udvikle kontrolværktøjer, som er med til at sikre, at vores produkter overholder specifikationer og tolerancer.

Megatrade og Vindindustrien

Den globale vindindustri har i mere end to årtier været et vigtigt og spændende kundesegment hos Megatrade. Vindindustrien har mange, meget specifikke regler og krav til løsninger, produkter og leverandører. Megatrade har også her vist sig at være en solid, konkurrencedygtig og global leverandør. Vi er i dag leverandør til de største vindmølleproducenter i verden.

Global supply-Chain

Vores kinesiske søsterselskab ligger i Shanghai og blev oprettet i 2013. Vores søsterselskab betjener vores globale kunder i Asien samt eget voksende salg til kinesiske kunder. Foruden egne kunder beskæftiger Megatrade Kina sig med sourcing og får produceret konkurrencedygtige produkter og løsninger bl.a. til vores europæiske og amerikanske kunder.


 

Megalåsen

Det var hos DISA, at Mogens Galtt fik ideen til den lås, vi i dag kender som Megalåsen. Låsen gør sig bemærket ved sin særlige fjederanordning, som gør den nem at betjene, fordi den springer op og forbliver stående oppe, når den er åben. Da han købte Megalåsen fri af DISA og bragte den med sig ind i sit nye firma, fik den en afgørende betydning for den retning, Megatrade udviklede sig i; fra brugskunst til låse, hængsler, beslag m.m.

Vi er stolte af fortsat at producere og sælge Megalåsen, der takket være sit tidløse og elegante design, kan anvendes i uendeligt mange sammenhænge. Låsen produceres i fire størrelser og to materialer; forzinket og rustfrit stål.

Faktabox

Susanne Galtt
Managing Director


Megatrade fik sin opstart i 1974 hjemme i kælderen hos mine svigerforældre, hvor de fik produceret diverse brugskunst indenfor primært en messing- og keramik-serie. Min svigerfar, Megatrade’s grundlægger, Mogens Galtt, var uddannet civilingeniør og arbejdede i nogle år som lektor ved DTU, før han i 1960 blev ansat hos DISA. Her var han med til at udvikle støbemaskinen DISAMATIC, som den dag i dag anvendes verden over.

I slutningen af 1974 grundlagde han sammen med sin hustru firmaet Megatrade. Navnet er dannet ud fra deres navne – Mogens og Elisabeth Galtt. Ca. 20 år senere overtog min mand, Peter Galtt, firmaet. Han er også uddannet civilingeniør og med stærke innovative gener ligesom sin far, videreudviklede han Megatrade til det, det er i dag. Desværre forhindrede sygdom Peter i at køre firmaet videre og derfor overgav han i 2015 roret til mig, sin hustru, Susanne Galtt.

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, det har været nemt at overtage under de omstændigheder, jeg gjorde, men jeg er superstolt af det Megatrade repræsenterer i dag.

Med en omstilling til en ny og mere digital verden samt supergode medarbejdere og en stærk bestyrelse, mener jeg bestemt vores nye strategi med afsæt i bæredygtige produkter og med fokus i seks overordnede segmenter, der eksakt rammer vores kunders behov, at Megatrade står stærkt på sine pæle, klar til endnu en fremtidig spændende rejse.