Megatrade støtter Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne er der for alle indlagte børn uanset deres diagnose, de giver en tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt.

Vi er stolte over igen i år at støtte Danske Hospitalsklovne i deres livgivende arbejde, en organisation dedikeret til at bringe smil og glæde til alvorligt syge børn og deres familier på hospitaler i hele Danmark.

Som en del af vores engagement i at støtte vores samfund og dem, der har mest brug for det, har vi valgt at støtte Danske Hospitalsklovne i deres livgivende arbejde. Deres skræddersyede underholdningsprogrammer og interaktioner hjælper med at lette byrden for børn, der gennemgår medicinske behandlinger og deres pårørende.

Vores bidrag vil hjælpe Danske Hospitalsklovne med at udvide deres rækkevidde, nå endnu flere børn og sikre, at deres unikke og kærlige form for terapi fortsætter med at bringe lys og håb til hospitalerne.

Vi opfordrer også vores kunder og samarbejdspartnere til at deltage i denne meningsfulde indsats ved at støtte Danske Hospitalsklovne på enhver måde, de kan.

Sammen kan vi gøre en forskel i livet for de børn, der kæmper med sygdom og bringe et smil frem i selv de sværeste øjeblikke.

Besøg Danske Hospitalsklovne's hjemmeside og læs mere om Danske Hospitalsklovne og deres arbejde.