Velkommen til Mads og Sebastian

Hos Megatrade kan vi godt lide at blive klogere – uanset om det gælder anvendelser af vores mange produktgrupper eller hvordan man arbejder smartere, hurtigere og bedre.

Vi er meget glade for at byde Mads og Sebastian fra DTU velkommen, da de i de næste 5 måneder vil skrive deres speciale om Complexity Management hos os for at færdiggøre deres uddannelse til civilingeniører.

Ved at tage hensyn til kompleksiteten af produkter, leverandører og kunder, og ved hjælp af ABC-analyse til at prioritere dem og spore fremskridt gennem dashboards, skal Mads og Sebastian arbejde på at opnå en bedre forståelse af Megatrade og identificere muligheder for forbedring. Deres mål er at bruge denne tilgang til at forbedre beslutningstagningen og øge produktiviteten, hvilket kan føre til bedre resultater.

Vi ser frem til projektarbejdet, som er til stor gavn både for dem i deres uddannelse og for os som firma – og så glæder vi os ikke mindst til at se og høre, hvordan de som studerende gennem samarbejdet med os i specialet vil anskue, at vi kan blive en endnu bedre version af os selv til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere.