Nye fordele hos Megatrade

Få besked først når du tilmelder dig vores nyhedsbrev med maksimalt 4 udsendelser om året.

Nye fordele hos Megatrade

Webrabat på alle varer
Hos Megatrade introducerer vi en spændende nyhed - webrabat på alle varer i vores shop. Dette betyder, at du som kunde kan drage fordel af attraktive priser, uanset hvad du køber. Dog er der en undtagelse, idet varer med eksisterende kundespecifik specialpris ikke omfattes af webrabatten.

Løbende gode tilbud og nye produkter
Vi hos Megatrade sætter en ære i at tilbyde vores kunder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Derfor arbejder vi løbende på at finde de bedste tilbud og introducere spændende nye produkter i vores shop.

Hvis du ønsker at være blandt de første til at få besked om disse tiltag, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev via formularen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vind et par flasker god vin

Nyhedsbrev med maksimalt 4 udsendelser årligt
For at undgå at oversvømme din indbakke har vi hos Megatrade besluttet at begrænse antallet af nyhedsbreve til maksimalt 4 udsendelser om året. På den måde kan du nemt holde dig opdateret om vores tilbud og nyheder, uden at blive overbelastet med alt for mange mails. Tilmeld dig i dag og vær med, når vi lancerer vores næste spændende tiltag!

Konkurrence og rabat
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i en månedlig konkurrence, hvor vi udlodder et par flasker god vin. Vi vil naturligvis også starte en fremtidig dialog med dig om rabataftaler.

Dette er en del af vores nye strategi til at skabe en tættere relation med vores kunder og tilbyde dem de bedste forholdsmæssige priser på vores produkter.