Andre industrier

Megatrade har i mere end 40 år leveret industrielle
komponenter til en bred vifte af industrier

Andre industrier

Den sikre leverandør

Megatrade har i mere end 40 år leveret industrielle komponenter og udviklet en række special services til en lang række virksomheder– både nationalt og internationalt. Vores kunder findes i alle størrelser og repræsenterer en meget bred vifte af industrier.

Virksomheder kan med fordel samarbejde med Megatrade, idet vi har specialviden om industrielle komponenter, har indgående kendskab til alternative løsninger og har adgang til en lang række nationale og internationale leverandører.

Gennem mange års samarbejde med såvel produktions- og udviklingsvirksomheder har vi opbygget et unikt kendskab til mange special- og standard komponenter, der bruges på tværs af industrier. Dette fremgår også tydeligt af vores stærke produktprogram.

Produkterne i vores sortiment kan kategoriseres i en række overordnede varegrupper, som bla. omfatter:

 • Låse og låsesystemer
 • Standard- og kundespecifikke hængsler
 • Kantlister, tætningslister og gummiprofiler
 • Maskinsko
 • Gasfjedre
 • Produkter til kabel håndtering
 • Magneter
 • Spændebånd
 • Kundespecifikke produkter, som specielle plastprodukter og elektriske komponenter

Vores sortiment af industrielle komponenter samt vores generelle produktkendskab hjælper alle aktører på tværs af brancher og industrier i deres design proces, produktudvikling, fremstilling samt vedligehold.

Vi er overbevist om at vores succesfulde kunderelationer og vores eget dybe kendskab til produkter og leverandører er med til at hjælpe vores kunder til at opnå succes.

Fordele hos Megatrade

De kundefordele, der kan opnås som kunde hos Megatrade er:

 • Teknisk rådgivning og sparring
 • Stort leverandør netværk i Europa og Asien
 • Hurtig respons og højt kundeservice niveau
 • Direkte leverance til produktionslokationer
 • Udvikling af nye produkter
 • Lave minimumsordrer og fleksibel logistik (lager og leverance)
 • Rammeaftaler og sikkerhed for hurtig levering
 • Kendskab til varenumre og overordnede krav til systemintegratorer
 • Kvalitets- og miljøcertificeret leverandør
 • Muligheder for specialpakning og kundespecifikke etiketter

Gode forbindelser tæt på

Megatrade drager stor fordel af vores søsterselskab i Kina, der ledes af en dansk administrerende direktør. Gennem dette selskab har vi nem og direkte adgang til en lang række kvalitetsleverandører i Asien. Vores kollegaer i Kina yder specielle ydelser som teknisk sparring med leverandører, kvalitetskontrol og lager-facilitet.

Mange kunder efterspørger out-sourcing, hvilket vi meget gerne hjælper med.

Som kunde hos Megatrade får du adgang til vores mange leverandører i både Europa og Asien – og dette betyder, at Megatrade kan finde den rigtige leverandør, der med de mængder, der forespørges på, kan levere til en god pris. Flere af vores kunder oplever, at det er svært at identificere leverandører i Asien/Kina, og derfor kommer de til os for at få hjælp.

Derfor opnår mange af vores kunder store konkurrencemæssige fordele gennem vores samarbejde.

Et samarbejde på vej?

Hos Megatrade vil vi meget gerne hjælpe med at finde alternative leverandører eller måske en leverandør til nye produkter.

Uanset om du er indkøber, konstruktør eller udviklingsingeniør, så kontakt Megatrade med din forespørgsel. Vi vil meget gerne hjælpe dig og undersøge, om vi ikke kan gøre en forskel.

Typisk starter vi ud med en dialog om produktet, anvendelse og miljø. Det er en stor fordel, hvis der er en arbejdstegning, target-pris og forventet mængde, men er det ikke tilfældet, så tager vi alligevel gerne en dialog om jeres behov og ønsker.

Vi går efter et langt og udviklende samarbejde

Vi går efter et strategisk samarbejde, som skal være en god forretning for begge parter – det giver mere tilfredse kunder. Vi er ikke låst fast på bestemte måder at handle på eller begrænset af bestemte varer, og vi er altid klar til en snak omkring jeres udfordringer og hjælper gerne med at finde vej til jeres succes.

Ønsker du at vide mere så kontakt vores salgsafdeling.

Markedsansvarlig for vindmølleindustrien

Kontakt vores salgsteam
Vi vil sikre at du får den bedste hjælp
Telefon: +45 4491 6700


Vi er altid parate til at hjælpe vores kunder med at finde den bedste løsning til at dække de behov du måtte have som kunde. Vi ønsker langvarige, frugtbare kunderelationer, som sikrer at samarbejdet er en god forretning for begge parter – det giver mere tilfredse kunder.

Vi involverer vores kollegaer i det omfang det er nødvendigt, f.eks. hvis der er krav om teknisk sparring eller specielle leveringstider. Vores team har meget erfarne salgs- og tekniske medarbejdere, der har hjulpet kunder på tværs af mange brancher og industrier. Vi bruger vores dybe kendskab til vores mange leverandører og deres sortiment i vores bestræbelser på at gøre dig tilfreds som kunde.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte for en uforpligtende samtale om behov og muligheder.