Automation og robotter

Megatrade har igennem mange år samarbejdet med kunder indenfor automation og robotindustrien. Med et strækt produktprogram af industrielle mekaniske komponenter, skaber vi succes for vores kunder.

Automation og robotter

Automation og robotter – optimering af processer

Leverandører af automation og robotter kan med fordel samarbejde med Megatrade Beslag, idet vi har specialviden om industrielle komponenter og har opbygget en stærk position i markedet indenfor specielt:

 • Låse og låsesystemer, herunder specielt snaplåse
 • Standard- og kundespecifikke hængsler
 • Kantlister, tætningslister og gummiprofiler
 • Maskinsko
 • Gasfjedre
 • Maskinsko
 • Gasfjedre
 • Håndtag og stjernegreb
 • Produkter til kabel håndtering
 • Magneter
 • Spændebånd
 • Vibrationsdæmpere
 • Forskruninger
 • Kundespecifikke produkter, som specielle plastprodukter og elektriske komponenter

Vores sortiment af industrielle komponenter samt vores generelle produktkendskab hjælper robot-og automationsvirksomheder i deres design, udvikling, fremstilling og implementering af deres produkter. Dette hjælper med til at skabe en unik position i markedet.

Vi er overbevist om at disse succesfulde kunderelationer og vores eget dybe kendskab til produkter og leverandører kan være med til at hjælpe vores kunder i automations- og robotindustrien.

Fordele hos Megatrade

De fordele automation- og robotvirksomheder kan opnå i samarbejdet med Megatrade er:

 • Teknisk rådgivning og sparring
 • Stort leverandør netværk i Europa og Asien
 • Direkte leverance til produktionslokationer
 • Hurtig respons og højt kundeservice niveau
 • Udvikling af nye produkter
 • Lave minimumsordrer og fleksibel logistik (lager og leverance)
 • Rammeaftaler og sikkerhed for hurtig levering
 • Kvalitets- og miljøcertificeret leverandør

Gode forbindelser tæt på

Megatrade drager stor fordel af vores søsterselskab i Kina, der ledes af en dansk administrerende direktør. Gennem dette selskab har vi nem og direkte adgang til en lang række kvalitetsleverandører i asien. Vores kollegaer i Kina yder specielle ydelser som teknisk sparring med leverandører, kvalitetskontrol og lager-facilitet.

Som kunde hos Megatrade får du adgang til vores mange leverandører i både Europa og Asien – og dette betyder at Megatrade kan finde den rigtige leverandør der med de mængder, der forespørges på, kan levere til en god pris. Flere af vores kunder oplever at det er svært at identificere leverandører i Asien/Kina, og derfor kommer de til os for at få hjælp.

Derfor opnår mange af vores kunder store konkurrencemæssige fordele gennem vores samarbejde.

Et samarbejde på vej?

Hos Megatrade vil vi meget gerne hjælpe med at finde alternative leverandører eller måske en leverandør til nye produkter.

Uanset om du er indkøber, konstruktør eller udviklingsingeniør så kontakt Megatrade med din forespørgsel. Vi vil meget gerne hjælpe dig og undersøge om vi ikke kan gøre en forskel.

Typisk starter vi ud med en dialog om produktet, anvendelse og miljø. Det er en stor fordel hvis der er en arbejdstegning, target-pris og forventet mængde, men er det ikke tilfældet så tager vi alligevel gerne en dialog om jeres behov og ønsker.

Cases

Megatrade har flere eksempler på automations- og robotvirksomheder, der har indgået et udbytterigt samarbejde med os:


Tilbage i 2016 fik vi en henvendelse fra et par unge fyre som var i gang med at udvikle en selvkørende robot til kridtning af baner på udendørs arealer. Gennem vores tekniske afdeling hos Megatrade og tætte dialog med kunden fandt vi frem til en holdbar/langsigtet løsning for kunden, der blandt andet inkluderede hængsel og vibrationsdæmper.

Virksomheden er nu i vækst og vi har fortsat et tæt samarbejde med både kundens indkøb og udviklingsafdeling.

Det vi lægger vægt på hos Megatrade er at vi ikke går på kompromis mht. pris og kvalitet. Vi lader ikke kunden i stikken, men tager i stedet den tætte dialog med kunden indtil vi finder frem til løsningerne.

Vi assisterer vores kunder med CAD filer og Step filer samt 3D-print af prototyper, hvilket i stor grad sker via vores eksperter i Teknik.


Vi går efter et langt og udviklende samarbejde

Vi går efter et strategisk samarbejde som skal være en god forretning for begge parter – det giver mere tilfredse kunder. Vi er ikke låst fast på bestemte måder at handle på eller begrænset af bestemte varer, og vi er altid klar til en snak omkring jeres udfordringer og hjælper gerne med at finde vej til jeres succes.

Ønsker du at vide mere så kontakt vores markedsansvarlige

Account Manager – Automation og robotter

Brian Højby Søndergaard

Markedsansvarlig for automation og robotter

 

Kontakt Brian Højby Søndergaard
Account Manager - Automation & Robotter
Telefon: +45 5369 9527


Jeg har med mere end 15 års erfaring med B2B salg indenfor tekniske løsninger et stort kendskab til produkter og behov i mange virksomheder.

Jeg tilstræber at yde det bedste for mine kunder og forsøger igennem det at være nysgerrig og stille mange spørgsmål at lytte mig frem til kundens behov for derved at være klar til at finde den rette løsning, som kan gavne kunden.

Hos Megatrade har vi fokus på kunden og forsøger at sætte det bedste hold, når vi opstarter kundeprojekter – store som små. Vi ønsker et tæt og tillidsfuldt samarbejde, der skaber succes for dig som kunde – hver gang.

Kunder indenfor automation og robotteknologi vil møde kompetente medarbejdere hos Megatrade, som løbende hjælper med at finde løsninger og alternativer, samt sætter sig ind i dine reelle behov som kunde. Hvis ikke vi har de specifikke produkter, så finder vi dem via vores mange eksisterende leverandører – eller alternativt finder vi en leverandør, der kan opfylde ønskerne. Vi opfatter os som en fleksibel partner med flere løsningsforslag, og en positiv tilgang til nye produkter. Derigennem opfattes vi som yderst tillidsvækkende og kompetente.

Jeg og kollegaerne hos Megatrade er altid klar til en uforpligtende dialog for at høre mere om jeres udfordringer, ønsker og behov, så vi i fællesskab finder den rette løsning.