Engroshandel

Megatrade har stor ekspertise indenfor industrielle mekaniske komponenter og samarbejder 
med andre engrosvirksomheder, der drager nytte af vores produktprogram

Engroshandel

Megatrade – Engros

Gennem mange år har vi hjulpet engros og handelsvirksomheder med at udvide deres sortiment samt hjælpe dem med at skabe en unik position i markedet.

Vi er overbevist om at disse succesfulde samarbejder og vores eget dybe kendskab til engroshandel kan være med til at hjælpe vores kollegaer i markedet.

Megatrade har en stærk position i markedet indenfor specielt:

 • Låse og låsesystemer
 • Standard- og kundespecifikke hængsler
 • Kantlister, tætningslister og gummiprofiler
 • Maskinsko
 • Gasfjedre
 • Produkter til kabel håndtering
 • Magneter
 • Forskruninger
 • Spændebånd
 • Kundespecifikke produkter, som specielle plastprodukter og elektriske komponenter

Fordele hos Megatrade

De fordele engros- eller handelsvirksomheder kan opnå i samarbejdet med Megatrade er: 

 • Stort leverandørnetværk i Europa og Asien
 • Højt niveau af kundeservice
 • Lave minimumsordrer og fleksibel logistik (lager og leverance)
 • Kvalitets- og miljøcertificeret leverandør
 • Teknisk rådgivning og sparring
 • Muligheder for specialpakning og kundespecifikke etiketter

Gode forbindelser tæt på

Megatrade drager stor fordel af vores søsterselskab i Kina, der ledes af en dansker med mange års erfaring i Asien.

Gennem dette selskab har vi nem og direkte adgang til en lang række kvalitetsleverandører i Asien. Vores kollegaer i Kina kan håndtere specielle ydelser som kvalitetskontrol (inden afsendelse til Europa), lager-facilitet og direkte kommunikation med produktionsvirksomhederne.

Som engroskunde hos Megatrade får du adgang til vores mange leverandører i både Europa og Asien – og dette betyder, at Megatrade kan finde den rigtige løsning, der med de mængder, der forespørges på, kan leveres til en god pris.

Derfor opnår mange af vores kunder store konkurrencemæssige fordele gennem vores samarbejde.

Et samarbejde på vej?

Hos Megatrade vil vi meget gerne hjælpe med at finde alternative leverandører eller måske en leverandør til nye produkter.

Uanset om du er indkøber, konstruktør eller udviklingsingeniør så kontakt Megatrade med din forespørgsel. Vi vil meget gerne hjælpe dig og undersøge om vi ikke kan gøre en forskel.

Typisk starter vi ud med en dialog om produktet, anvendelse og miljø. Det er en stor fordel, hvis der er en target-pris og forventet mængde, men er det ikke tilfældet, så tager vi alligevel gerne en dialog om jeres behov og ønsker.

Flere af vores kunder oplever at det er svært at identificere leverandører i Asien/Kina, og derfor kommer de til os for at få hjælp.

Cases

Megatrade har mange eksempler på engros- og handelsvirksomheder, der har indgået et udbytterigt samarbejde med os.


En kunde ønskede en engrosleverandør med personlig kommunikation, god service samt nogle konkurrencemæssige fordele. Hos Megatrade fik kunden én kontakt person og kunne gennem denne få teknisk sparring, opnå klar information og få hurtig respons på priser og leverancer via vores tætte gode samarbejde med vores leverandører i Kina.

En anden kunde ønskede en engrosleverandør, der kunne håndtere labels på deres varer direkte fra producenten, således at kunden kunne spare tid på deres lagerhåndtering i Danmark. Megatrade indgik et tæt samarbejde med leverandører og sammensatte kompetencer in-house, hvorved kunden fik en løsning på både software og hardware siden. Kunden fik outsourcet opgaver og opnåede samtidig en besparelse på den samlede løsning


Vi går efter et langt og udviklende samarbejde

Vi går efter et strategisk samarbejde som skal være en god forretning for begge parter – det giver mere tilfredse kunder. Vi er ikke låst fast på bestemte måder at handle på eller begrænset af bestemte varer, og vi er altid klar til en snak omkring det næste nye engros eventyr.

Ønsker du at vide mere så kontakt vores salgsafdeling.

Markedsansvarlig for engroshandel

Kontakt vores salgsteam
Vi vil sikre at du får den bedste hjælp
Telefon: +45 4491 6700


Vi er altid parate til at hjælpe vores kunder med at finde den bedste løsning til at dække de behov du måtte have som kunde. Vi ønsker langvarige, frugtbare kunderelationer, som sikrer at samarbejdet er en god forretning for begge parter – det giver mere tilfredse kunder.

Vi involverer vores kollegaer i det omfang det er nødvendigt, f.eks. hvis der er krav om teknisk sparring eller specielle leveringstider. Vores team har meget erfarne salgs- og tekniske medarbejdere, der har hjulpet kunder på tværs af mange brancher og industrier. Vi bruger vores dybe kendskab til vores mange leverandører og deres sortiment i vores bestræbelser på at gøre dig tilfreds som kunde.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte for en uforpligtende samtale om behov og muligheder.