Farmaceutisk industri

Megatrade har i mere end 40 år leveret industrielle mekaniske komponenter
og udviklet en række special services til den europæiske farmaceutiske industri.

Farmaceutisk industri

Farmaceutisk industri – standarder og kvalitet

Vore kunder findes blandt alle aktører i branchen – fra de store producenter af store komplette anlæg til de små vedligeholdelsesafdelinger internt i den farmaceutiske industri.

Farmaceutiske virksomheder kan med fordel samarbejde med Megatrade, idet vi har specialviden om industrielle komponenter, branche standarder og oven i har opbygget en stærk position i markedet indenfor specielt:

 • Kantlister, tætningslister og gummiprofiler
 • Standard- og kundespecifikke hængsler
 • Pianohængsler – også i syrefast rustfri stål!
 • Maskinsko
 • Gasfjedre - også med fødevaregodkendt olie!
 • Magneter
 • Spændebånd – også med quick-montage hvor der kun justeres 1 gang
 • Kundespecifikke produkter, som specielle plastprodukter og syrefaste låse og beslag passende perfekt til Jeres konstruktion og behov

Vort sortiment af industrielle komponenter samt vores generelle produktkendskab hjælper producenter i den farmaceutiske industri i deres design, udvikling og fremstilling af deres produkter, så de stadigt stigende krav om compliance med FDA, Bfr og EC standarder ikke bare opfyldes – men opfyldes på den bedste og billigste måde med dokumenterbare produkter og materialer til en enkel godkendelse i kvalitetsafdelingen.

Vi er overbevist om, at disse succesfulde kunderelationer, og vort eget dybe kendskab til produkter og leverandører, kan være med til at hjælpe vore kunder i den farmaceutiske industri.

Fordele hos Megatrade

De fordele som aktører i den farmaceutiske industri opnår i samarbejdet med Megatrade er:

 • Teknisk rådgivning og hjælp
 • Stort leverandørnetværk i Europa og Asien
 • Hurtig respons og højt serviceniveau til vore kunder
 • Direkte leverance til produktionslokationer
 • Udvikling af nye produkter
 • Lave minimumsordrer og fleksibel logistik (lager og leverance)
 • Rammeaftaler og sikkerhed for hurtig levering
 • Kendskab til varenumre og overordnede krav til systemintegratorer
 • Kvalitets- og miljøcertificeret leverandør
 • Muligheder for specialpakning og kundespecifikke etiketter
 • Vi leverer både til producenterne og den interne vedligehold

Gode forbindelser tæt på

Megatrade drager stor fordel af vores søsterselskab i Kina, der ledes af en dansk administrerende direktør. Gennem dette selskab har vi nem og direkte adgang til en lang række kvalitetsleverandører i Asien. Vores kollegaer i Kina yder specielle ydelser som teknisk sparring med leverandører, kvalitetskontrol og lager-facilitet.

Som kunde hos Megatrade får du adgang til vores mange leverandører i både Europa og Asien – og dette betyder, at Megatrade kan finde den rigtige leverandør der med de mængder, der forespørges på, kan levere til en god pris. Flere af vores kunder oplever, at det er svært at identificere leverandører i Asien/Kina, og derfor kommer de til os for at få hjælp.

Derfor opnår mange af vores kunder store konkurrencemæssige fordele gennem vores samarbejde.

Et samarbejde på vej?

Hos Megatrade vil vi meget gerne hjælpe med at finde alternative produkter og løsninger -  eller måske være leverandør til nye produkter.

Uanset om du er indkøber, konstruktør eller udviklingsingeniør, så kontakt Megatrade med din forespørgsel. Vi vil meget gerne hjælpe dig og undersøge, om vi ikke kan gøre en forskel.

Typisk starter vi ud med en dialog om produktet, anvendelse og miljø. Det er en stor fordel, hvis der er en targetpris og forventet mængde, men er det ikke tilfældet, så tager vi alligevel gerne en dialog om  behov og ønsker.

Flere af vores kunder oplever, at det er svært at identificere leverandører i Asien/Kina, og derfor kommer de til os for at få hjælp.

Cases

Megatrade har mange kunder og relationer i den farmaceutiske industri, der har indgået et udbytterigt samarbejde med os. Her er et par eksempler:


En leverandør af inventar og møbler til en af de største pharma virksomheder i Danmark savnede en leverandør af rustfrie hængsler og udtræksskinner, som kunne bruges i et lukket laboratoriemiljø. Løsningerne endte de med at finde hos Megatrade efter at have forsøgt andre steder uden et godt resultat.

En anden kunde skulle bygge vogne, som bruges til autoklavering – igen skulle der bruges udtræksskinner, som kunne klare varmen og være rustfri. Megatrade leverede skinnerne, der kunne holde – og har her mange år senere stadig en meget tilfreds kunde.


Vi går efter et langt og udviklende samarbejde

Vi går efter et strategisk samarbejde, som skal være en god forretning for begge parter – det giver mere tilfredse kunder. Vi er ikke låst fast på bestemte måder at handle på eller begrænset af bestemte varer, og vi er altid klar til en snak omkring, hvilke problemer vi kan løse for jer.

Ønsker du at vide mere, så kontakt vores markedsansvarlige

Technical Account Manager – Farmaceutisk Industri

Niels Hedebo Andersen

Markedsansvarlig for farmaceutisk industri

Kontakt Niels Hedebo Andersen
Technical Account Manager - Pharma industry

Telefon: +45 6018 9116


Med over 25 års erfaring med indkøb, logistik og salg i engrosleddet har jeg en meget bred forståelse for de ønsker og udfordringer, vi arbejder med.

Over 20 års arbejde i Megatrade har givet en dyb viden om både vore produkter og vore kunders brancher.

Især Pharma og Fødevare er segmenter jeg har arbejdet med, og jeg har derigennem erhvervet en bred viden om både kravene, der sættes, procedurerne, der skal følges og ikke mindst de produkter og services, der bruges for at få alting til at forløbe glat og efter de krævede specifikationer. Vi arbejder efter at gøre det lettere for vores kunder – det er derfor oplagt, at vi leverer flere produkter,så nogle små leverandører kan spares væk og dermed opnås effektivitet og bedre KPIer på alle indkøbs og leverandørparametre.

Det bedste ved mit job i Megatrade er, at vi ikke er låst fast i bestemte varegrupper eller forhandlere – jeg har derfor mulighed for at hjælpe vore kunder på mange måder og med mange produkter.

For at kunne leve op til de mange og forskelligartede behov vores kunder ønsker dækket,er det godt at have et erfarent hold i ryggen, som består af en fleksibel og erfaren supply-chain, en rutineret indkøbsafdeling og ikke mindst en kreativ teknisk afdeling, som hjælper til med at designe produkter, finde de rigtige løsninger og håndtere produkt-dokumentation.

Jeg glæder mig til at høre fra DIG, så vi sammen kan finde løsningerne, som løser eventuelle udfordringer, så I kan bruge tiden på sjovere og vigtigere opgaver end at styre indkøbet fra alt for mange leverandører med risikoen for tvivlsom kvalitet, funktion eller dokumentation.