Velkommen til vores nye hjemmeside

Velkommen til A/S Megatrade Beslag’s nye hjemmeside, der skal gøre det lettere for dig at være kunde hos Megatrade

Vi har bestræbt os på at gøre vores nye side intuitiv og brugervenlig, og samtidig give vores kunder langt flere muligheder for at foretage det gode produktvalg, placere ordre direkte i webshoppen, se ordre- og fakturahistorik, samt meget mere.

Det er netop brugervenlighed der har været helt centralt i udviklingen af den nye hjemmeside, der samtidig har fået en gevaldigt løft på design.

Stærk søgefunktion

En af de største og vigtigste tiltag på vores nye hjemmeside, er den avancerede produktsøgning. Du kan nemt vælge en varekategori og derefter sortere dig frem til du produkter der opfylder dine behov ved at foretage nogle få valg af egenskaber. Hver gang du foretager valg af en specifik egenskab, så reduceres din produktliste til de af vores produkter, der opfylder dine kriterier. Dette sker på en nem og overskuelig måde.

Vi har opdelt vores kerne produktprogram i en række hovedvarekategorier:

 • Låse
 • Hængsler
 • Styring og positionering
 • Greb og håndtag
 • Gummi og plast
 • Kabel- og rørhåndtering
 • Befæstelse

Hver hovedvarekategori har en række underliggende vare- og undervarekategorier, hvilke nemt tilgås via vores Megamenu.

Alle produkter har nu fået en produktspecifik side, hvor du som kunde også kan se specifikationer samt eventuelle billeder og tegninger. Hvis du er oprettet med en bruger-profil vil du ligeledes kunne se vores priser og kunne downloade tegninger, step-filer, etc.

”Vi har i hele arbejdsprocessen taget udgangspunkt i kundens behov og den digitale rejse. Vores fokus på brugerrejsen og digital adfærd betyder, at vi nu står med en hjemmeside, der med sit lækre responsive design giver vores nuværende og kommende brugere en god oplevelse, når de skal finde og vælge nye produkter til deres produktion, vedligehold eller udvikling”, siger Ole Wibom, Commercial Manager hos Megatrade.

Klar opdeling af segmenter

Megatrade har gennem mange år serviceret kunder i mange forskellige brancher og vi har derigennem opbygget et specielt kendskab indenfor nogle specifikke segmenter, som:

 • Vedvarende energi – specielt vind-branchen
 • Fødevareindustrien
 • Farmaceutisk industri
 • Automation og robotteknologi
 • Engros- og andre andelsvirksomheder

Derudover har vi en stor del af vores kunder, som ikke falder i ovennævnte kategorier, men som vi servicerer og hjælper med samme entusiasme som for kunder i de ovennævnte kategorier.

Vores kunder skal kunne få hjælp og let finde produktet, der dækker behovet – uanset hvilken branche kunden kommer fra. Baseret på vores mange år i branchen og de erfaringer vi har gjort os her, har vi opbygget hjemmesiden så vores kunder i stor udstrækning let kan finde svar – det gælder i produktsøgning, tegninger eller hvis du som kunde bare gerne vil i kontakt med en medarbejder hos Megatrade.

Du kan finde relevant information om produkter, men også om Megatrade, hvordan du bliver kunde, hvilke fordele du kan opnå og hvordan vi f.eks. håndterer GDPR – og meget mere. Vi har samlet de fleste relevante informationer for dig som kunde i vores kundecenter.

”Vi er stolte af vores nye hjemmeside, og jeg håber, at vores kunder vil tage godt imod den. Vores ambition er, at vores kunder oplever at det er nemt, overskueligt og altid en fornøjelse at bevæge sig rundt på den,” siger Ole Wibom.