Vores strategi, vision og mission

Vi har længe været en solid leverandør og samarbejdspartner i markedet. Nu vil vi anvende vores styrke til produktudvikling og yderligere servicering af vores kunder, og derved sætte nye standarder for global sourcing.

Totalløsninger til industrien

Mere end 40 års ekspertise

Vi har i mere end 40 år tilbudt individuelle kundespecifikke løsninger og services, med udgangspunkt i vores kunders forretning samt vores omfangsrige produktsortiment.

Vi har stor fokus på udvikling af kundespecifikke produkter, samt global outsourcing og kostoptimering, hvorfor Megatrade er en foretrukken samarbejdspartner.

Vision

Vores vision er at sætte nye standarder for global sourcing af industrielle komponenter – for en mere bæredygtig verden.

Hvad mener vi så med det? Jo, vi vil konstant arbejde for en god og bæredygtig udvikling indenfor global sourcing af industriprodukter. Vi har siden 1974 samlet på stærke og gode leverandører, og har i mange år haft eneforhandlingen af EMKA og Protex produkter i Danmark. Det skal vi fortsætte med, men verdenen er i forandring; vores kunder har nye krav til miljø og nye standarder skal indarbejdes for en bæredygtig verden. Megatrade vil være med i front og gøre alt, hvad vi kan for at påvirke vores omverden til at bidrage med gode, bæredygtige og relevante produkter, præcis som vores kunder efterspørger.

Mission

Vores mission er at gøre global sourcing af industrielle komponenter enkel og ubesværet for vores kunder - uden at gå på kompromis med prisen.

Vi vil til stadighed borge for kvalitet, leveringssikkerhed, og konstant arbejde for at gøre det nemt og sikkert for vores kunder at handle med os. Vi er stolte af, at vores faste kunder kalder os eksperter og giver os tillid til, at vi kan udvikle os sammen. Vi er med til at sikre, at vores kunder får, hvad de beder om; i den aftalte kvalitet, til den aftalte tid. Fordi:

Vi vil være kendt for at sætte nye standarder for global sourcing af industrielle komponenter og gøre det så enkelt og ubesværet som muligt for vores kunder – for en mere bæredygtig verden.

Hvad du opnår via handel med Megatrade

Igennem teknisk sparring og samarbejde med kvalitets-godkendte producenter, designer, fremstiller og leverer vi standard- og kundespecifikke produkter, til lige præcis dit behov.

Du får enkelt og ubesværet indkøb, da vi igennem tæt dialog og rådgivning udvælger producenter og samler dine indkøb ét sted, hvilket sparer dig for tid, penge og en masse besvær.

Vi giver dig fuld tryghed omkring levering af dine varer igennem vores høje kvalitetssikring og mange års tætte samarbejde med nøje udvalgte producenter.

Og alt dette uden at du skal gå på kompromis med prisen!

Vi glæder os til samarbejdet!